Opinie

8,4
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,1
Komfort
8,0
Lokalizacja obiektu
8,9
Udogodnienia
8,0
Personel
9,0
Stosunek jakości do ceny
8,4

Opinie

    Hetfildek
    pl

    Ocena

    10
    24 marca 2018
    Hotelik po prostu świetny. Super lokalizacja wszędzie blisko na nogach (awaryjnie do metra 200m). Super miła i fachowa obsługa. bardzo prosty i tani dojazd z lotniska. polecam gorąco
    Jolanta
    pl

    Ocena

    10
    6 listopada 2017

    Zaskakująco zauroczona ! Gorąco polecam ten hotel !

    Po pewnych niedogodnościach z dojazdem do hotelu ( przygotujcie się, że taksówkarze nie zabierają trzech osób z bagażem), umiejscowienie hotelu i pokoje tematyczne okazały się że faktycznie są z klimatem i spełniły moje oczekiwania. Tak jak w opisie: czyste pokoje , pościel, łazienka jak na zdjęciach ,ręczniki, mydełka, szczoteczka z pastą, a nawet grzebień, suszarka,czajnik. Trochę brakowało opisu w jęz. ang do pilota obsługującego ogrzewanie,ale jakoś daliśmy radę. Obsługa hotelu bardzo miła i uczynna, wystarczająco porozumiewająca się w jęz. angielskim. Nie zrozumiałe było tylko to ,że zamawiając przez Booking pokój ze śniadaniem mogliśmy wybrać tylko z dwóch zestawów, a zamawiając na miejscu mielibyśmy wybór z kilku (cena taka sama), co przy dłuższym pobycie ma pewne znaczenie. Ale to szczegół, bo było bardzo dobre. Do metra (najczystszego jakie dotychczas spotkałam),sklepów i ulicy z pysznym jedzeniem 2-3 minuty , w miarę blisko (metrem) do ważniejszych atrakcji, a na lotnisko polecam metro i pociąg ekspresowy, i za ok. 50- min. jesteś na miejscu! Ekstra!
    Janusz
    pl

    Ocena

    10
    1 października 2017

    Czysto, miło, blisko metra.

    Bardzo dobra lokalizacja. Miła i pomocna obsługa komunikujaca się po angielsku. Blisko metra.
    monika
    de

    Ocena

    10
    20 czerwca 2017

    The best.....

    Wszystko oprócz śniadania
    monika
    de

    Ocena

    10
    16 czerwca 2017

    Moj ulubiony w Pekinie

    Nie do zaakceptowania bylo śniadanie.... Zimne jajka pływające w oleju... Dużo za drogo w stosunku do jakości.. M.
    Hotel jest wspanialy,recepcja pomocna i mila.Panie mówią po angielsku. Serwis sprzatajacy bardzo dobry.pokoje Super.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    9,6
    24 maja 2017

    Fajna miejscówka z MEGA fajnym personelem

    Drogie śniadania w barze hotelowym, brak darmowej herbaty w pokoju (w Chinach często ją dodają za free!)
    Super pomocny personel, fajna lokalizacja, pokój OK. Pomogli ze wszystkimi sprawami: organizacja wycieczki, pranie, etc. Generalnie jesteśmy zadowoleni! Dostaliśmy pokój po remoncie / nowy, więc przyjemnie się w nim przebywało.
    FukuRiu
    ie

    Ocena

    8,8
    11 lutego 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sara
    pl

    Ocena

    7,1
    13 stycznia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Helena
    pl

    Ocena

    7,1
    30 grudnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adrian
    pl

    Ocena

    6,2
    8 grudnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agata
    pl

    Ocena

    6,7
    16 listopada 2016
    Cienkie ściany przez które słychać każde słowo. Pokój bardzo ciemny ze względu na ścianę za oknem. Prysznic bez zasłony.
    Dobra lokalizacja. Angielskojęzyczna obsługa :)
    Maja
    pl

    Ocena

    10
    29 września 2016

    Przyjemny, w dobrym miejscu z przemiłą obsługą.

    Bardzo przyjemne miejsce, pomocny personel i czyste pokoje. Spędziliśmy tam tylko jedną noc ale jesteśmy bardzo zadowoleni.
    SnowJohn
    pl

    Ocena

    7,5
    29 września 2016
    słaby internet, mała łazienką dla pokoi 6 osobowych, polecam pokoje z łazienką w środku.
    Miła obśługa, dogodna komunikacja
    SnowJohn
    pl

    Ocena

    7,5
    29 września 2016
    Bardzo mała łazienka na piętrze dla wszystkich pokoi 6 osobowych. Tylko 2 prysznice i dwie toalety ;/
    Miła obsługa, dobra cena. Standard dobry vs cena.
    MatKonieczny
    pl

    Ocena

    10
    21 czerwca 2016

    Great hostel with wonderful staff!

    One of the best or even the best hostel I've ever visited! Located in narrow alley with atmospheric climate and run by wonderful, english speaking, very helpful and exceptionally well informed staff! Many thanks especially for Cherry! Jeden z lepszych hosteli, jakie odwiedziłem, a może nawet najlepszy! Położony jest w hutongu, czyli wąskiej uliczce, która ma niesamowity klimat. Nie można zapomnieć też o bardzo pomocnej, mówiącej dobrze po angielsku, dobrze poinformowanej i przede wszystkim niezwykle miłej obsłudze.
    MARIUSZ
    au

    Ocena

    10
    12 czerwca 2016

    Jak Pekin to ten hostel.

    Spałem w pokoju 4-osobowym, dużo miejsca, szafki, klima, ręcznik, bardzo czysto,zasłony przy łóżkach dawały poczucie swobody, blisko stacji metra, na rogu dobra i tania restauracja. Bardzo polecam.
    pawel
    pl

    Ocena

    9,6
    27 maja 2016
    Jak na Chiny to wysokie ceny prania oraz ceny w barze.
    Wszystko jak najbardziej w porządku. Miła obsługa, codzienne sprzątanie pokoju i łazienki. Klimatyzowany pokój z wygodnymi materacami.
    pl

    Ocena

    8,3
    21 maja 2016

    Super miejsce, świetna cena i lokalizacja.

    Pokój na parterze - tuż za oknem robotnicy wznosili nowy budynek, przez co zupełny brak intymności i światła. Nie cały personel zna angielski w chocby minimalnym stopniu. Unikajcie pokoi na parterze przy barze - głośna muzyka grała do wieczora, co nie pomagało zasnąc ;)
    Hotel wygodnie położony niedaleko stacji metra, pokój czysty, łazienka z gorącą wodą. Duże wygodne dwuosobowe łóżko, choc dla wielu osób pewnie byłoby zbyt twarde. Klimatyzacja ma też funkcję grzania, w kilka minut można porządnie ogrzac pokój. Obsługa pomocna (w granicach umiejętności językowych). Jak na Pekin, super cena.