Beoordelingen

8,4
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,1
Comfort
8,0
Locatie accommodatie
8,9
Faciliteiten
8,0
Personeel
9,0
Waar voor uw geld
8,4

Beoordelingen

    Joeri van Egmond
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    23 april 2018
    De schone kamers en goede locatie
    Simone Witte
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    9 april 2018

    Super!

    Wat gehorig vanuit de gang
    Leuke locatie middenin de Hutong's. Super vriendelijk personeel, schone kamer, heerlijke (regen) douche. Super kwaliteit voor zo'n prijs
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    24 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Lucas
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    1 januari 2018

    Heel leuk en gezellig hotel met een goed personeel en een goede ligging.

    De kamer miste een kast. Uitzicht op een muur, dat had beter gekund. En de kamers lieten veel geluid door.
    Het personeel is heel vriendelijk. Ligging is goed naast een metro station. Ontbijt is ook prima voor die 2,5 euro extra. De tours die het hotel aanbiedt raad ik ook aan, erg leuk en makkelijk. Leuk restaurant bij het hotel waar je na een lange dag goed kan eten.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    28 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Oscar
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    22 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    20 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    arno
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    16 september 2017

    Genieten in hartje Beijing

    Zeer comfortabele kamer met heerlijke douche. Locatie perfect in het centrum!
    Anique
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    9 september 2017

    Schone en ruime kamers op een top locatie

    Sommige personeelsleden spraken gebrekkig Engels.
    De locatie is erg goed. Het is dichtbij de metro (2 min lopen) en je verblijft toch in een mooie hutong. Het personeel is vriendelijk en de kamers zijn zeer schoon en ruim.
    Mike
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    23 augustus 2017
    Tip voor hostelgangers/individuele reizigers: het is echt een hotel en niet een hostel en de bar is niet heel gezellig. Wij waren al 30 dagen in China, dus voor ons waren de bedden helemaal prima. Maar als je net in China aankomt zal het hard aanvoelen (maar dit is normaal in China, dus het is beter om er hier maar vast aan te wennen).
    Net nieuw, dus helemaal schoon en netjes. Bij de balie werken ontzettend lieve mensen. De hutong is leuk om te ontdekken. Eén metrohalte naar het Noorden zitten alle leuke restaurantjes en barretjes, en op 3 metrohaltes afstand is de verboden stad, tiananmenn plein, etc. Locatie was dus super. De dames in het café/bij het ontbijt zijn niet echt aardig, maar het ontbijtje is maar 4 euro (keuze uit 4 soorten ontbijt) en voor die prijs is het prima.
    Barbara
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    21 augustus 2017

    Net hotel op prettige locatie

    In hoogseizoen worden de kamers erg laat op de dag schoongemaakt en maar oppervlakkig (kamer was bij aankomst wel goed schoon). Badkamer rook niet lekker fris, wat het precies was (putlucht of iets van buiten) konden we niet achter komen maar was niet zo prettig. Het hotel is moeilijk te vinden. Personeel in de bar is s morgens meer geïnteresseerd in hun telefoon dan in regelen van een ontbijt (in China niet ongewoon helaas).
    Nette kamers, prettige locatie op loopafstand van een metrostation. Mogelijkheid om excursies te boeken, mogelijkheid om te ontbijten. Veel personeel spreekt goed engels. Personeel is aardig en denkt met je mee. We konden onze fietsen veilig stallen bij een zusterbedrijf in dezelfde straat. Goede laundry service.
    Freja
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    15 augustus 2017
    Het verblijf was hier zeer aangenaam. De locatie was heel goed; ongeveer een 2-3 km van de verboden stad en vlak aan een straat met winkels en restaurants maar toch rustig gelegen. De kamers waren proper en er was een gezellige bar. Ik had hier persoonlijk wel meer het gevoel alsof ik op hotel was in plaats van in een hostel verbleef.
    Thea
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    5 juli 2017

    prima locatie

    Het putje van de douche rook af en toe.
    Vriendelijk personeel. Prima kamers die iedere dag schoon gemaskt werden. En iedere dag schone handdoeken.
    Britt
    us

    Beoordelingsscore

    7,1
    26 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hedda
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    17 juni 2017

    Goed verzorgd hotel vlakbij zhangzizhonhlu station

    Ontbijt beperkt, veel dingen niet voorradig. Een leuke zithoek in de lobby om andere mensen te ontmoeten is er niet.
    Prima nette kamers. Heel dicht bij de metro lijn 5
    Reinoud
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    13 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Lana
    ma

    Beoordelingsscore

    9,2
    28 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    22 mei 2017

    Goed hotel met persoonlijke aandacht ht

    Ongezellige ruimte voor ontbijt en bar. Geen.leuke plek om te zitten
    Heerlijke kamer en.op korte afstand metro.
    John
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    20 mei 2017

    Warm welkom in Beijing

    Niets.
    Elke kamer heeft een eigen thema en is met veel liefde ingericht.
    Tom
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    12 mei 2017

    Geweldig

    Geweldige service van de dames achter de balie. Ze hebben treinkaartjes geregeld voor ons en die konden we een dag later ophalen. Het voelt alsof je eerder in een hotel bent beland dan in een hostel. Prima ontbijt beschikbaar. Erg schoon en nieuw interieur. Goedkope biertjes bij de bar in hostel.
Beoordelingen worden geladen